Workshopok

A nyitott műhelynapok alkalmával közös élménnyé tehetjük a kézműveskedést, így máris egyszerre hasznos és minőségi időt tölthetsz együtt szeretteiddel.

A környezettudatos és hulladékmentes ajándékkészítés során natúr kozmetikai termékeket készítünk a gyerekekkel. A kézműves foglalkozásokon végzett feladatok a résztvevők életkorától és előzetes ismereteitől függően változnak. De abban azonosak, hogy a végén mindenki saját készítésű ajándéktárgyakat vihet magával haza.

Az alkotás örömét a gyermekekkel együtt élhetjük át, ahol a kicsik lelkesedése hamar átragad minden felnőttre. Élvezzük ki a perceket, amikor szülőként, nagyszülőkén részesei lehetünk a gyermeki fantázia határtalanságának!

NEMEZELT SZAPPAN

nagyobb gyermekeknek és felnőttelnek

A gyapjúréteggel bevont szappan lassabban kopik el, szivacsként habzik és használat közben finoman radírozza a bőrödet. Ahogy fogy a szappan, úgy tömörödik a gyapjú is, míg egy egészen kis nemezlabdává vagy lapocskává nem válik. Praktikus és nagyon mutatós darab!

A foglalkozáson 2 db nemezszappan elkészítésére van lehetőséged, ahol kizárólag természetes alapanyagokból készült, illatos kézműves szappant nemezelünk be.

A workshop ára: 3600 Ft
Páros jegy: 6.000,- Ft

A workshop időtartama: 2-2,5 óra

Az ár tartalmazza a gyapjút, a nemezelő tűket, a szappant és az oktatást.

ÁTLÁTSZÓ DEKORSZAPPAN

KISEBB GYERMEKEK ÉS FELNŐTTEKNEK

Természetes, natúr alapanyagokból készült, átlátszó szappanalapot használunk és biztonságos visszaolvasztásos technikával dolgozzuk fel. Kedved szerint dekorálhatod szirmokkal, kávészemekkel, apró színes szappandarabkákkal. És a végeredmény tökéletesen egyedi, csodás szappan, amin átsejlik a napfény. Kreatív és hasznos alkotás, amit minden kézmosásnál megcsodálsz majd.

A foglalkozáson 2 db átlátszó, nagy szappant öntünk, amit hazavihetsz.

A workshop ára: 3600 Ft
Páros jegy: 6.000,- Ft

A workshop időtartama: 1-1,5 óra

Az ár tartalmazza az alapanyagokat és az oktatást.

Pin It on Pinterest

Share This
2020