Kreatív kikapcsolódásra vágysz?

Elvarázsolnak az egyedi, kézzel készített tárgyak és szeretnéd kipróbálni magad a kézművességben? Ha hátrahagynád a szürke hétköznapokat és feltöltődnél az alkotás örömével, próbálj ki valami újat!

Ez az az alkotótér, ahol felszínre hozhatod a benned szunnyadó kreatív önmegvalósító erőket. Egy élményekkel teli, mozgalmas kézműves oktatáson vehetsz részt. Lepd meg magad egy hasznos és egyedi lehetőséggel!

A meghirdetett dátumtól függetlenül más, személyre szabott időpontokban is van lehetőség egyéni oktatásra.

Kezdő szappankészítő tanfolyam

A kezdő modul során a hideg eljárásos szappankészítéssel ismerkedhetsz meg. Az oktatáson 1,5 kg (azaz kb. 15 db) illatos kézműves szappant készíthetsz, amit hazavihetsz.

A tanfolyam elvégzése után képes leszel kényeztető, természetes összetevőkből készült szappan elkészítésére, ami tökéletes a mindennapos tisztálkodáshoz.

A tanfolyam ára:
18.000,- Ft

A tanfolyam időtartama: kb. 4-5 óra

KREATÍV SZAPPANKÉSZÍTŐ tanfolyam

Ebben a modulban az igazán különleges és látványos szappanreceptek kaptak helyet.

Készítünk habszappant, muffin szappant, torta szappant, gyógynövényes szappanokat és sószappant. A korábban megszerzett ismeretekre feltétlenül szükséged lesz, hogy a sikerrel vedd az akadályokat.

A tanfolyam ára:
26.000,- Ft

A tanfolyam időtartama: kb. 5 óra

HALADÓ SZAPPANKÉSZÍTŐ tanfolyam

Itt megtanulhatod a meleg eljárással készült szappanok és az öko tisztítószerek előállítását.

Valamint azt, hogy miként lehet gyorsítani az érési folyamatot és hogyan javíthatod ki az elrontott szappanjaidat. Ha sürget az idő az ajándékkészítésre, akkor ez a te tanfolyamod!

A modul tudásanyaga a kezdő tanfolyamra épül.

A tanfolyam ára:
22.000,- Ft

A tanfolyam időtartama: kb. 5 óra

MESTER SZAPPANKÉSZÍTŐ tanfolyam

A csodás átlátszó szappan készítésén kívül bepillantást kapsz a műhelytitkok és mesterfogások világába.

Terítéken az önálló receptúra tervezése és kipróbálása. A hobbiboltos szappantömb helyett elkészítheted a saját, adalékmentes átlátszó szappan masszádat, amit hazavihetsz. Otthon bármikor újraolvaszthatod és máris kezdődhet a móka, akár gyerekekkel is.

A tanfolyam ára:
35.000,- Ft

A tanfolyam időtartama: kb. 5 óra

Hogyan zajlik a tanfolyam?

Kis létszámú csoportokban oltatunk, így maximális figyelmet és segítséget kapsz a munka minden fázisában. Mindenki a saját ízlésének és igényének megfelelő kinézetűre, összetételűre készítheti el a saját alkotásait.

A foglalkozást vegyésztechnikus, pedagógus oktató tartja, aki közel 10 éves tapasztalatával, remek gyakorlati módszerek bemutatásával színesíti az előadást.

Mit tanulhatsz meg egy tanfolyam alkalmával?

A tanfolyamokon megtudod, hogyan lehet az egyszerű olajokból varázslatos bőrápoló szappant készíteni az alapoktól a mesterfokig.

Egyszerű, ám látványos öntési gyakorlatot és a későbbiekben számos hasznos gyártási praktikát és technológiát sajátíthatsz el. Az átadott technológiai ismeret, tapasztalat olyan értéket képvisel, amit a jövőben te kamatoztathatsz!

Mit tartalmaz az óradíj?

Az óradíj az elméleti oktatást, a gyakorlati munkát, az eszközöket és az alapanyag költségét is tartalmazza. Az alkotóműhelyben a feladatok igazán érdekesek és szórakoztatóak, mégis nagy figyelmet igényelnek.

A tanfolyamon való részvételhez nem kell előképzettség, de csak 18 év felettiek vehetnek részt rajta.

Pin It on Pinterest

Share This
2020