RÓLUNK

Németh Gáborné vagyok, az Ormani Illatpatika alapítója.

Az Ormánságból származom, innen ered a fantázianeve a vállalkozásomnak. Szeretettel ajánlom figyelmedbe picinyke műhelyem szolgáltatásait:

  • natúr kozmetikumok készítését oktatom felnőtteknek tanfolyam keretében;
  • ezen kívül kézműves foglalkozásokat vezetek iskolákban, óvodákban, ahol megismerkedhetnek a gyermekek az öko háztartás alapjaival;
  • valamint kreatív szabadidős tevékenységet szervezek kisgyermekes családoknak egy erre a célra kialakított műhelyben, ill. külső helyszíneken.

Ezek a tevékenységek szenvedélyes hobbijaim és immár egyéni vállalkozóként több fórumon elérhető a szolgáltatásom.

Pedagógus és vegyésztechnikus végzettségem van, mely segítségével gyermekek és felnőttek számára biztonságos és kreatív időtöltést biztosítok a workshopokon, ill. kézműves játszóházak keretében.

Közel 10 éve foglalkozom szappankészítéssel, ezalatt számtalan alkalommal tartottam foglalkozást gyermekeknek. Több ízben vezettem nyári tábort, oktattam felnőtteknek kozmetikum gyártást.

Szappankészítő műhelyem megfelelő helyszínt biztosít a programoknak, de igény szerint külső helyszíneken is oktatok. Célzottan ajándékkészítés jelleggel hirdetem a foglalkozásokat, melynek keretében “hand made” termékeket (háziszappan, fürdőbomba, testvaj, ajakír, stb.) alkotnak a látogatók. A saját alkotásokat és a színvonalas gyakorlati tudást (“know how”-t) kapják a vásárlók, mely tudásanyagot a későbbiekben önállóan alkalmazni tudnak.

Komplex üzleti csomagot kínálok rendezvényszervezőknek és indoor csapatépítő tréning színesítéséhez, melyben vállalom a közreműködést, ha szeretnének extra segítséget kapni nagyobb rendezvények lebonyolításában, egyedi megbeszélés alapján.

 

További információk:

Ormani Illatpatika
Kézműves Műhely

Németh Gáborné

info@ormani.hu

+36 (30) 366 47 85

Pin It on Pinterest

Share This
2020